- Pieczone mięsa
- lankiet z indyka i brokuł
- rolada staropolska
- wieprzowina pieczona w majeranku
- boczek faszerowany
- schab pbieczony z morelą
- szynka wieprzowa
- szynka konserwowa
- szynka drobiowa
- kabanos
- salami
- kiełbasa wiejska
- kiełbasa lisiecka
- sery żółte
- sery pleśniowe
- sałatka grecka
- sałatka meksykańska
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- sałatka ziemniaczana
- sałatka brokułowa z jajkiem
- sałatka z tuńczykiem
- sałatka z wędzonym kurczakiem
- sałatka cezar
- sałatka bałkańska
- sałatka sycylijska
- łosoś norweski marynowany w soli
- sakiewki z wędzonego łososia z serkiem ricotta
- galantyna z sandacza z peperonatą
- wędzony pstrąg na rukoli z sosem jogurtowym
- śledzie w musztardzie dijon
- śledzie w pomidorach
- śledzie w scherry
- śledzie po krakowsku
- galantyna drobiowa na sposób staropolski (z omletem, z jajkiem, z zielonym groszkiem, z pieczoną papryką, ze szparagami, oliwkami)
- trzy kolorowe teriny z indyka
- pieczony rostbef na sposób angielski
- ruloniki z rostbefu z serem pleśniowym
- tymbaliki drobiowe (z kurczaka)
- tymbaliki wieprzowe (z ratek)
- tymbaliki rybne
- tymbaliki warzywne
- chrzanowy
- tysiąca wysp
- musztardowy
- jogurtowy
- tatarski
- miodowy
- napoje gorące bez ograniczeń
- napoje zimne bez ograniczeń
Stół wiejski jest extra płatny
- kiełbasy wiejskie
- grzybki marynowane
- pasztety
- kaszanka
- salcesony
- smalec
- ogórki kwaszone
- pieczony prosiak
- udźce marynowane w miodzie i rozmarynie z kością
- pieczone udźce z indyka
- wiejskie pieczywo